Coin Master gratis Kort – hur man får alla kort

Coin Master handlar om mynt och att få så många som möjligt, oftast genom att plundra vikingabyar och snurra på lyckohjulet. Spelarna använder de surt förvärvade mynten för att uppgradera byggnaderna i sina byar, och när alla byggnader är maxade är det dags att gå vidare till nästa by och göra om det hela.

Att plundra dina rivaler är inte det enda sättet att samla in de resurser som du behöver för att höja din nivå. En av de bästa metoderna för att snabbt stiga i graderna är att fylla i uppsättningar av Coin Master gratis Kort. Varje gång du slutför en kortuppsättning får du en enorm belöningsbonus som ger en skjuts åt dina framsteg. Nedan hittar du några av de bästa sätten att få de kort du behöver för att slutföra dina uppsättningar.

Gå igenom Coin Master med dessa praktiska guider som Coin Master free Spins, Coin Master Villages, Coin Master Events och Coin Master Kistor.

Byt dina dubbla kort mot kistor

Ibland kan du tillbringa hela dagar med att leta efter det sista kortet i din uppsättning bara för att sluta med massor av värdelösa dubbletter. Men visste du att du kan få dessa dubbletter att fungera till din fördel?

Coin Master låter spelarna byta in 75 av sina kort mot en Card Chest. 75 är en ganska hög avgift, men om du är en riktig kortjägare har du förmodligen massor av oanvända kort som bara tar plats i ditt inventarium. Den här metoden är för dyr och turbaserad för att vara särskilt pålitlig, men den ger dig åtminstone en extra chans att vinna det kort du behöver.

Be om kort från gemenskapen

Med hjälp av Moon Active kan du byta ut dina oönskade kort mot kort du behöver med resten av gemenskapen i en säker och trygg miljö på Facebook. Vi rekommenderar starkt att du börjar här för att verkligen zonera in de kort du behöver till din samling.

Detta är det mest okomplicerade sättet att få de kort du vill ha. Coin Master-gemenskapen på Facebook är enorm och det finns en god chans att du hittar någon som är villig att dela med sig av en av sina dubbletter om det kan hjälpa någon i nöd.

Dra nytta av Card Boom

Ett annat superenkelt sätt att få nya kort är att dra nytta av en pågående Card Boom och köpa ett antal kistor med dina surt förvärvade pengar. Card Booms är en tidsbegränsad händelse där du kan få 50 % fler kort från varje kista du öppnar under vissa tider på året.

Om ett Card Boom-evenemang närmar sig är det en bra idé att spara alla dina Card Chests tills dess. På så sätt får du mest nytta av bonusevenemanget och ökar dina chanser att samla in de kort du behöver.

Köp Card Chests

Har du lite extra pengar som brinner i fickan? Du kan alltid använda dem för att komplettera kortuppsättningar genom att köpa Card Chests.

Coin Master-kistor – olika typer och vad de innehåller

Så snart du har förbättrat din stad och inte kan betala mer bör du överväga att köpa några kortkistor med de pengar du har sparat. Om du letar efter några extra kort är detta en utmärkt metod för att få tag på dem.

För att få mest valuta för pengarna bör du vänta tills Card Boom.

Samla in dina dagliga belöningar

Du får också Coin Master-gratiskort varje dag från Moon Active’s dagliga länkar; om du samlar dem varje dag kommer din samling snabbt att fyllas på. Coin Masters officiella Facebook-sida är alltid upptagen med officiella bonusar och belöningar, så följ dem och kolla vilka bonusar de har i beredskap för dig.

Coin Master Kort
Coin Master Kort

Att slutföra kortuppsättningar är ett av de snabbaste och mest tillfredsställande sätten att verkligen göra framsteg i Coin Master. Gör de fyra sakerna som anges ovan regelbundet för att komplettera dina samlingar i rekordfart.