Coin Master Kistor – olika typer och vad de innehåller

Coin Master är ett strategispel som delvis är ett stadsbyggarspel och delvis ett strategispel för spelautomater, med en ekonomi som främst kretsar kring kistor. Du vinner nivåer och låser upp nya stadier genom att spendera mynt för att bygga och uppgradera bystrukturer. Kistor innehåller slumpmässiga föremål som kan hjälpa till att påskynda processen genom att låta dig tjäna resurser snabbare.

Det är viktigt att veta vad kistor är och när du ska köpa dem om du vill ta dig igenom etapperna på ett effektivt sätt. Den här guiden om Coin Master-kistor kommer att täcka all viktig information om kistor – vad de är, vad de innehåller och dina odds för att få kort och spins.

Uppnå toppnivå i Coin Mastery med dessa praktiska Coin Master-guider: Coin Master free Spins, Coin Master Statistik och Coin Master Evenemang.

Vad är Coin Master Kistor?

Kistor för Coin Master är skattlådor som du får genom att spela spelet. Varje kista har en chans att innehålla mynt, free spins, kort, Pet XP eller Pet Food. Det finns många olika typer av Coin Master-kistor; ju högre nivå kistan har, desto större är sannolikheten att den släpper ett högnivåföremål.

Vilka är de olika typerna av Coin Master-kistor?

Det finns bokstavligen dussintals olika typer av kistor i Coin Master. Lyckligtvis har utvecklarna en fullständig uppdelning av typerna, vad de innehåller och dina chanser att få vissa droppar. Vi har sammanställt en kort lista över de viktigaste kisttyperna som du hittar i spelet. Du kan hitta den fullständiga listan med alla kampanjkistor på den officiella webbplatsen för Coin Master.

Typ av kistaLåses upp på bynivåInnehåller
Wooden Chest32 kort
Golden Chest34 kort
Magical Chest38 kort
Small Lucky Chest46 kort (chans att få en joker), Pet XP och Spins
Small Easter Chest106 kort (chans att få en joker), Pet XP och Spins
Big Easter Chest208 kort (chans att få ett jokerkort), Pet XP och Spins
Big Lucky Chest308 kort (chans att få ett jokerkort), Pet XP och Spins
Valentine’s Chest306 kort (chans att få ett jokerkort), snacks för husdjur, XP för husdjur och snurrar
Sapphire Chest706 kort, spinn och XP för husdjur
Ruby Chest1108 kort (chans att få ett jokerkort), snurrar, XP för husdjur och 1 snacks för husdjur
Mystery Chest6 kort (chans att få ett jokerkort), snacks för husdjur och spinn
Emerald Chest4 kort, snurror och XP för husdjur
Kort lista över de viktigaste kisttyperna

Vilken är den bästa kistan i Coin Master?

Du säger förmodligen just nu: “Kom till saken och säg mig: vilken kista ska jag köpa?” Tyvärr finns det inget snabbt svar på den frågan. Varje kisttyp har sina egna drop sannolikheter, så vilken kista du ska köpa beror på vad du behöver just nu.

Vill du till exempel komplettera dina kortsamlingar på låg nivå? Håll dig då borta från kistorna på högre nivåer! Kistorna på lägre nivå har mycket högre dropchans för 1- och 2-stjärniga kort, så det är där du ska spendera dina mynt.

Har du ont om pengar och behöver en injektion av mynt för att gå vidare till nästa steg? Då bör du köpa en kista som faktiskt har en chans att släppa mynt!

När ska jag köpa kistor?

Vi har konstaterat att kistor är viktiga för att göra framsteg i Coin Master. Vid det här laget kanske du tänker att om du köper fler kistor blir det lättare att slutföra kortsamlingar och gå vidare till högre byar. Även om det i allmänhet är sant, är det inte det mest kostnadseffektiva sättet att avancera i spelet att bara hamstra kistor.

Vi har upptäckt att även i ett spel som Coin Master är tålamod en dygd. Detta gäller dubbelt så mycket i de tidigare byarna. Eftersom samlingarna på låg nivå består av mycket vanliga kort kan du komplettera dem genom att helt enkelt plundra andra vikingar och avsluta dina Villages.

Vid någon tidpunkt kommer du att behöva några ganska sällsynta kort. En del av dessa är för sällsynta för att enkelt samlas in bara genom att plundra Villages. Det är då du bör börja överväga att köpa kistor.

En annan bra tidpunkt att köpa kistor är när du är ett kort från att slutföra en uppsättning, särskilt om det är super sällsynt eller gyllene.

Kistor för Coin Master
Kistor för Coin Master

Därmed avslutar vi vår snabbguide om Kistor för Coin Master. Nu när du vet vad kistor är och när du ska köpa dem kan du börja erövra dina rivaler i Coin Master på riktigt.