Coin Master Free Spins & Coins med dessa dagliga länkar!

Vill du veta var du kan få free spins på Coin Master? Det här är den ultimata platsen för att hitta dem dagligen. Vår lista innehåller inte bara dagens länkar, utan även tidigare länkar, så om du missade några har du fortfarande en chans att samla dem!

Länkar för de senaste Coin Master gratis spins och mynt samlas in från de officiella sociala medieprofilerna för Coin Master på Facebook, Twitter och Instagram. Alla är säkra och testade för att fungera innan de uppdateras!

Bli en sann Coin Master med dessa fantastiska guider som Coin Master gratis Kort, Coin Master Villages, Coin Master Events, Coin Master Kistor och Coin Master Statistik.

Dagliga free spins och myntlänkar

DatumBeskrivningLänk
2024-05-2010 snurr, 1 miljon myntLink
2024-05-2025 snurrLink
2024-05-1910 snurr, 1 miljon myntLink
2024-05-1925 snurrLink
2024-05-1925 snurrLink
2024-05-1925 snurrLink
2024-05-1825 snurrLink
2024-05-1860 snurrLink
2024-05-1825 snurrLink
2024-05-1825 snurrLink
2024-05-1810 snurr, 1 miljon myntLink
2024-05-1725 snurrLink
2024-05-1725 snurrLink
2024-05-1725 snurrLink
2024-05-16Tio snurr och en miljon myntLink
2024-05-1625 snurrLink
2024-05-1625 snurrLink
2024-05-16Tio snurr och en miljon myntLink
2024-05-1525 snurrLink
2024-05-1425 snurrLink
2024-05-1425 snurrLink
2024-05-1425 snurrLink
2024-05-1440 snurrLink
2024-05-1470 snurrLink
2024-05-1425 snurrLink
Coin Master Free Spins Links

Hur du får fler Free Spins och mynt för Coin Master

Att kolla här för dagliga länkar är inte det enda sättet du kan få free spins och mynt för Coin Master!

  • Följ Coin Master i sociala medier
    Moon Active, Coin Masters utvecklare, tillhandahåller varje dag ett gäng länkar som du kan följa för att få tag på Coin Master free spins. Om du håller koll på detta kan du få en stadig ström av gratis saker för väldigt lite ansträngning. Du kan följa Coin Master på Facebook eller Twitter.
  • Registrera dig för gåvor via e-post
    Om du registrerar dig för e-postgåvor kan du få en handfull Coin Master free spins varje dag bara genom att följa en länk på din telefon. Vi har inte heller stött på någon skräppost efter att ha registrerat oss hittills, så det är en snabb och enkel metod för att skaffa dig några free spins.
  • Bjud in vänner
    Varje gång du bjuder in en vän som framgångsrikt går med i Coin Master via Facebook får du 40 Coin Master free spins, vilket är betydande. De behöver inte ens spela spelet; de behöver bara ladda ner det och logga in via sitt Facebook-konto för att du ska få gratis spins. Naturligtvis ligger det i bådas intresse att faktiskt spela det, vilket för oss snyggt till vår nästa punkt.
  • Begär spins som gåvor
    Du kan få upp till 100 Coin Master free spins per dag från vänner, men för att nå dessa höjder behöver du 100 aktiva vänner som är vänliga nog att skicka dig en gåva varje dag. Varje gåva består av ett enda gratissnurr. Om du inte är otroligt populär är det högst osannolikt att du har 100 vänner; än mindre 100 som faktiskt vill spela ett spel med dig. Vi rekommenderar att du går över till den officiella Reddit-communityn eller Facebook-communityn för att försöka hitta personer som är villiga att spela med dig.
  • Titta på videoannonser
    Du kan få ett begränsat antal Coin Master free spins per dag genom att titta på en videoannons. Scrolla helt enkelt till spelautomaten och tryck på spin energy-knappen längst ner till höger. Om den inte finns där har du tagit slut på de gratissnurr du kan få genom den här metoden för dagen, men om den finns där trycker du bara på den så tittar du på en annons.
  • Spin
    Du kan faktiskt få massor av Coin Master free spins genom att snurra. Om du får tre spin energy-symboler i rad får du ett gäng free spins. Samla upp en kedja av dem och du kan snurra i evigheter innan du får slut på dem.
  • Nivåera upp din by
    Varje gång du nivåhöjer din by får du ett gäng Coin Master free spins. Det är dock inte lätt, eftersom det kostar en ansenlig mängd guld att köpa nya byggnader och förbättra dem, och du måste köpa varenda en av dem, inklusive förbättringar, för att kunna nivåhöja. Det kommer att kosta en hel del snurr redan nu.
  • Delta i evenemang
    Det pågår nästan alltid minst ett evenemang i Coin Master, och det kan absolut överösa dig med free spins. När du tittar på spelautomaten tittar du längst upp till höger på skärmen. Alla virtuella knappar som du kan se under menyn (som visas som tre rader) är en händelse. Tryck på en och du får se vad varje händelse innebär. Dra nytta av dessa händelser och du kan få dig mycket fler Coin Master free spins än vanligt.
  • Vänta
    Det här är ett uppenbart förslag, men det är faktiskt värt att ta hänsyn till. Du får fem free spins varje timme och du kan bara ha högst 50 spins i taget. Det betyder att var tionde timme kommer du att nå det maximala antalet snurr, och alla Coin Master free spins du skulle ha tjänat efter det kommer att upphöra att existera. Så vi rekommenderar att du ställer in en påminnelse om att besöka Coin Master åtminstone var tionde timme för att spendera dina spins så att du alltid tjänar mer. Du kommer faktiskt att tjäna ett stort antal extra spins om du är dedikerad, så det är helt värt att göra.

Vad är Coin Master?

Slå ihop ett strategispel för att bygga upp en bas med den kaotiska spänningen från en spelautomat och du har fått Coin Master. Spelet är enkelt: snurra på spelautomaten för att utföra en åtgärd. Du kan tjäna mynt, attackera andra spelares baser, plundra spelares förråd eller skaffa sköldar som minskar effekten av andra spelares attacker. Använd sedan myntet du vinner för att bygga och uppgradera din basstruktur.

Coin Master är så enkelt som det bara går, så det borde inte ta lång tid för dig att förstå mekaniken och börja spela. Men det betyder inte att det inte finns sätt att optimera ditt spel och förbättra din Coin Master-upplevelse. Läs vidare för att få en komplett guide till Coin Master, inklusive några tips och tricks för att påskynda ditt basbygge och hålla din Coin stash säker från andra spelare.

De viktigaste sakerna

Coin Master Free Spins

Coin Master börjar med en kort handledning som introducerar dig till de grundläggande mekanismerna och ger dig sedan friheten att börja spela som du vill. Det räcker verkligen för att komma igång, men här kommer vi att gå in på några av de mekanismer som handledningen inte förklarar.

Allt i Coin Master kretsar kring att skaffa och spendera Coin. Det finns tre primära sätt att tjäna Coin i Coin Master (förutom att spendera riktiga pengar för det):

  • vinna mynt från spelautomaten
  • attackera andra spelares baser
  • att göra räder mot andra spelares baser

För att utföra en av dessa åtgärder måste du ta ett snurr på spelautomaten.

Spelautomaten

Det är i spelautomaten som spelets kött ligger, och du kommer att spendera mycket av din speltid på den här skärmen. Du kommer till spelautomaten genom att öppna menyn i spelet och välja den eller genom att svepa nedåt från byvyn.

Under spelautomaten ser du ditt nuvarande antal tillgängliga snurr. Varje gång du snurrar maskinen sjunker det här antalet med ett. När du har slut på Spins måste du vänta en stund på att de ska återskapas eller besöka vår sida för att få gratis Spins. Spelautomaten i Coin Master har fyra hjul med fyra olika symboler. Om du lyckas få fyra av samma symboler i en rad utför du omedelbart denna handling. Dessa fyra symboler är: en påse med mynt, en hammare, en grisbandit, en sköld och en spinnkapsel.

SymbolBelöning
Väska med MyntFler mynt
HammarenPlundra en slumpmässig by (få mynt genom att attackera någon annans by)
GrisbanditGör ett rån mot den nuvarande myntmästaren
SköldSkydd för din by (förlorar färre mynt vid en attack)
Energikapsel10 free spins

Väskan med mynt

Väskan med mynt ger dig, som namnet antyder, Coin. Till skillnad från de andra bilderna behöver du inte en hel rad av dessa för att få belöningen. Varje bag of coin som du får efter ett Spin ger dig en liten belöning, men att få en hel rad av dem ger en större utbetalning än vad fyra enskilda Bags of Coin skulle göra.

Attack – Hammaren

Få en hel rad med hammare och du kommer att attackera en annan spelares bas. Om du har kopplat ditt Facebook-konto till Coin Master kan du välja en vän att attackera, annars väljer spelet en slumpmässig spelare.

Spelarens by kommer att visas på din skärm och du ombeds att välja vilken av deras byggnader du vill attackera. Om du attackerar en byggnad får du en myntbelöning och minskar stjärnnivån för den attackerade byggnaden.

Raid – Grisbanditen

Grisbanditen är en symbol för en grinande gris med en banditmask. Om du får fyra av dessa i rad utför du omedelbart en raid.

Till skillnad från attacker kan du inte välja målet för din raid. Ovanför spelautomaten finns namn och bild på din Coin Master, en spelare som är ditt tilldelade raidmål. När en raid börjar tas du till din myntmästares by. Men istället för att attackera en av deras byggnader får du tre spadar att gräva hål med. Det finns flera platser i byn som du kan gräva upp (markerade med stora X). Välj ut tre hål att gräva upp; några av dem kommer att innehålla en betydande mängd mynt. Detta Coin tas direkt från offrets nuvarande Coin-stash och är ett bra sätt att gå någon på nerverna.

Försvara – Skölden

Skölden används för att skydda din bas från fiendens attacker. Du kan ha upp till tre sköldar samtidigt, vilket innebär att du är skyddad från tre attacker. Om du har en sköld när en fiende attackerar en av dina byggnader kommer din byggnad att vara skyddad och kommer inte att sjunka i stjärnbetyg.

Samma regler gäller när du attackerar en spelare med en sköld. Du får fortfarande 50 000 mynt (mycket mindre än vad du annars skulle ha fått), men spelarens byggnad tar ingen skada och sjunker inte i stjärnbetyg. Det är viktigt att notera att skölden inte skyddar dig från raider.

Satsning på

Om du har samlat på dig ett stort antal spinn kan du utföra satsningar. När du ökar din insats spenderar varje snurr i spelautomaten flera snurr, men du ökar också dina chanser att vinna stort. Insatser multiplicerar belöningarna du får från spins i spelautomaten.

Byns byggnad

Byar fungerar som nivåer i Coin Master. Det finns fem byggnader som du måste bygga i varje nivå. För att slutföra den och gå vidare till nästa by måste du uppgradera alla byggnader i din nuvarande by till 5-stjärnigt betyg. Att uppgradera byggnader kostar Coin, och uppgraderingar blir allt dyrare ju längre du kommer i spelet, så förbered dig på att det kommer att bli en grind. Byggnaderna har inga specialeffekter eller funktioner och är bara markörer för dina framsteg mot nästa by. Just nu finns det 363 byar, var och en med sitt eget unika tema, som du kan slutföra i Coin Master.

Revenge

Revenge-mekaniken gör det möjligt för dig att hämnas på en spelare som har attackerat din by. Om din bas har blivit framgångsrikt attackerad av en annan spelare har du en möjlighet att få tillbaka din attack.

Det är bara att ge spelautomaten en snurr. Om du får en hel rad med hammare kommer spelet att ta dig till attackskärmen och övergå till en slumpmässig by. Var uppmärksam på toppen av skärmen; där bör det finnas ett Revenge-alternativ. Välj detta och spelet kommer att visa en lista över alla spelare som nyligen har attackerat dig. Välj en och du kommer att föras till den personens by där du kan lägga ner smärtan.

Kort

Coin Master Kort

Kort tjänar du genom att öppna kistor, som du köper med hjälp av mynt. Det finns flera temakortsamlingar och varje samling innehåller nio kort. Samla alla nio kort i en samling och du belönas med bonusar, inklusive free spins, ett enormt inflöde av mynt och till och med husdjur.

Det finns tre typer av kistor som du kan köpa; ju dyrare kistan är, desto fler kort hittar du i den. Kvaliteten på de kort du kan få från en kista beror på din nuvarande bynivå. När du når de högre bynivåerna har du också chansen att få speciella guldkort från de kistor du öppnar. Guldkort är helt enkelt mer sällsynta versioner av andra kort, och deras samlingar ger mycket större belöningar när de är färdiga.

En av de mest spännande mekanismerna i Coin Master är systemet för korthandel. Du kan skicka upp till 5 kort till dina vänner varje dag, så det är en bra idé att gå med i Coin Master forum och communities. Många har särskilda avsnitt för korthandel där du kan göra affärer med andra Coin Master-spelare.

Kistor

Kistor för Coin Master

Som förklarats ovan i avsnittet om kort kan kistor köpas i spelets butik för mynt. Alla kistor kan ge dig kort av upp till 5-stjärnig kvalitetsnivå, men de dyrare kistorna har större chans att släppa kort av högre kvalitet. Kistor på högre nivå har också lägre odds för att ge kort på låg nivå än kistor på låg nivå, så om du letar efter ett särskilt 1-, 2- eller 3-stjärnigt kort för att komplettera en kortsamling bör du spendera mynt på kistor på lägre nivå.

Du kan också få Pet Snacks, Pet XP eller bonus Spins från lådor. Dessa läggs till i din inventering ovanpå de kort du får så de påverkar inte sannolikheten för att kortet faller.

Oddsen för att få kort per kista

Beroende på vilken kista du öppnar har du större chans att dra ett kort av en viss sällsynthet. Endast Mystery-, Ruby- och Valentine-kistorna har chanser att få ett jokerkort, resten har inte det.

Trä-, guld- och magiska kistorna är alla tillgängliga från och med by 3. Den lilla lyckokistan finns vid by 4, den lilla påskkistan vid by 10, den stora påskkistan och smaragdkistan vid by 20, valentinskistan och den stora lyckokistan vid by 30, vikingakistan och saphirkistan vid by 70, lyckokistan vid by 100, rubinkistan vid by 110 och slutligen den episka kistan vid by 130.

Du kan se de officiella sannolikheterna enligt Moon Active, utvecklaren bakom Coin Master. Sannolikheterna för kistorna för Bonus Spin är beroende av din nuvarande bynivå. Pet XP fungerar också på samma sätt; ju högre din bynivå är, desto mer potentiella Pet XP kan du få från en kista.

Jokerkortet

Jokerkortet är ett extremt sällsynt kort som du kan få genom att delta i Coin Master-evenemang eller genom att låsa upp mysteriekistor. Jokerkortet har förmågan att förvandlas till vilket kort du vill, även guldkort. Observera att jokerkorten har en tidsbegränsning, så se till att använda dem innan de löper ut!

Husdjur

Coin Master husdjur

Husdjur är förtjusande djur som följer med dig på räder och attacker. Dessa lojala små djur erbjuder också coola bonusar som hjälper dig att öka din resa för att bli Coin Master. Husdjur kläcks genom att komma till husdjursskärmen via spelets meny eller genom att trycka på ägget under spelautomaten.

En gång aktiverat ger ditt husdjur dig sin bonus för de kommande fyra timmarna. När de fyra timmarna är slut kommer ditt husdjur att somna och du kommer inte att kunna njuta av deras effekter under en längre tid.

Du kan påskynda deras återhämtningsperiod genom att mata ditt husdjur med Treats. Du kan spendera riktiga pengar för att omedelbart få mat eller ta ett snurr på spelautomaten för att få chansen att få godis. Treats ges tillsammans med den typiska belöningen som du får från ditt Spin-resultat.

De effekter som husdjuren ger kan ökas genom att ge dem XP-potions som gör att de blir högre i nivå. Precis som Treats har XP potions en chans att falla med varje Spin på spelautomaten.

  • Tiger
    Tiger ökar mängden mynt som du tjänar efter att ha attackerat en annan spelare. När du höjer nivån på Tiger ökar myntförstärkningen.
  • Rhino
    Rhino låses upp genom att slutföra Creatures Card Collection. När Rhino är aktiv har Rhino en chans att blockera fiendens attacker, ungefär som en sköld gör. Om du höjer Rhino med XP-potions ökar oddsen för att Rhino lyckas avvärja en fiendeattack. På sin grundnivå har Rhino en chans på 10 % att förhindra en fiendeattack.
  • Foxy
    Foxy är det allra första husdjuret du låser upp när du spelar Coin Master, men är också det mest värdefulla senare i spelet. Foxy ger dig en extra spade i raider, vilket innebär att du har en chans till att hitta mynt eller gräva upp en kista. Foxy låses upp på bynivå 4.

Tips och tricks

Hamstra inte dina mynt!

Du är alltid känslig för att en potentiell raid ska ta en stor del av dina innehavda Coins. Därför bör du alltid spendera Coins när du har råd med ett köp. Detta är särskilt viktigt om du har slut på sköldar eller om du inte har låst upp sällskapsdjuret Rhino ännu!

Att ha ett stort förråd av Coins i fickan gör dig också till ett utmärkt mål för stora raider. En stor raid är en raid med maximal insats som, om den lyckas, kan sluta med att raidaren går därifrån med miljontals av dina Coins!

Stora räder

Om du har massor av Spins till ditt förfogande kan det vara frestande att vilja höja din insats och njuta av den multiplicerade Spin-bonusen. Detta är ett fullt genomförbart sätt att påskynda dina myntintäkter. Det är dock bäst att spara dina Spins för att plundra mycket rika spelare.

Ovanför spelautomaten kan du se vilken Coin Master du har tilldelats samt deras aktuella Coin-affärer. Spara dina insatser för Coin Masters med massor av mynt. Eftersom mängden mynt du tjänar på ett raid är proportionell mot hur mycket mynt spelaren har på sig, har du chansen att tjäna många mynt på kort tid genom att endast använda maximala insatser på mycket rika Coin Masters.

Om du ger dig ut på stora raider bör du alltid ha Foxy utrustad som ditt aktiva husdjur. Foxy ger dig ytterligare en spade att gräva med på raider så att du har en extra chans att få massor av Coins.

Köp kistor i varje by

Enskilda kort ger inga bonusar men att slutföra en kortsamling gör det. Du bör alltid köpa så många kistor som du har råd med när du går in i en ny by. Kort på lägre nivå blir svårare att få tag på när du stiger i bynivå, så de tidiga stadierna är de bästa platserna för att få tag på de kort på låg nivå som du behöver för att slutföra en samling. Det finns ingen värre känsla än att behöva spendera en joker bara för att ersätta det saknade vanliga kortet som du kunde ha fått långt tillbaka när du började spela!

Slösa inte bort dina husdjurs bonusar

Ditt husdjurs boostande effekt är endast tillgänglig i fyra timmar efter att du har aktiverat det. Om du inte kan spela i fyra timmar bör du spara på att aktivera ditt husdjur tills du har ett fönster på fyra timmar som du kan ägna åt Coin Master.

Detta gäller även den defensiva Rhino; när din bas är belägrad kommer han inte att försvara attacker om du inte specifikt skickar ut honom för att göra det.

Vanliga frågor

Hur får man free spins på Coin Master?

Genom att besöka vår sida! Varje dag lägger vi upp nya länkar för free spins så fort de är tillgängliga.

Löper länkarna för Free Spins på Coin Master ut?

Ja, de dagliga länkarna som vi lägger upp högst upp på den här sidan löper ut efter tre dagar, vilket är anledningen till att vi bara lägger upp dem från idag och de två föregående dagarna.

Hur många nivåer finns det i Coin Master?

Just nu finns det 363 byar (nivåer) som du kan spela.

Vad betyder stjärnorna i Coin Master?

Stjärnorna visar din rang och andra spelares rang. Du kan få fler stjärnor genom att bygga din by och samla kort.

Vad är korten till för i Coin Master?

Du samlar kort för att komplettera en samling som består av 9 kort med samma tema. Varje gång du avslutar en samling får du spins och gåvor.