Coin Master Generator – håll dig borta från dessa bedrägerier!

Vi vet alla att Coin Master är väldigt roligt, men allt slitande för mynt blir tröttsamt. Vissa spelare kommer att frestas att söka efter fusk och hack för att påskynda sina framsteg. Dessa verktyg hävdar att de ger dig förmågan att ta dig igenom spelet, antingen genom att ge dig massor av gratis mynt eller genom att låta dig hoppa över tidigare stadier.

Ett av de mest eftertraktade verktygen är Coin Master Generatorn, en typ av hack som lovar att ge dig free spins och mynt. Det är ett lockande förslag, förvisso – vem skulle inte vilja ha tillräckligt med mynt för att låsa upp allt i Coin Master?- men den hårda sanningen är att de allra flesta av dessa verktyg inte fungerar som de utlovat. I vissa fall är de faktiskt skadlig kod som kan stjäla din personliga information och förstöra din telefon!

Bli en sann Coin Master med dessa fantastiska guider som Coin Master free Spins, Coin Master free Cards, Coin Master Villages, Coin Master Events, Coin Master Chests och Coin Master Statistics.

Uppmaning till personlig och privat information

Fusk, hacks och generatorer är ändringar av spelet som uttryckligen inte är tillåtna av Moon Active. På grund av detta kommer du inte att hitta dessa typer av verktyg på några officiella plattformar. Du kanske till och med måste besöka ett eller två skissartade forum för att få tag på dem, varav vissa kommer att be om dina personuppgifter.

Ge aldrig bort dina personliga och privata uppgifter, särskilt inte till ett okänt forum eller en okänd webbplats som du aldrig har hört talas om. Blockera omedelbart alla som ber om ditt lösenord eller svaret på din säkerhetsfråga. Detta är hemlig information som ingen annan bör ha.

Vissa av dessa bluffwebbplatser ber dig logga in med ditt Facebook-konto. Sedan skickar de meddelanden till dig via sociala medier och påstår sig vara medlemmar av säkerhetsgruppen Moon Active. Blockera och rapportera dessa konton omedelbart. Det är möjligt att de bara försöker stjäla ditt Coin Master-konto, men i värsta fall är de ute efter kreditkortsinformation och andra värdefulla uppgifter.

De tvingar dig att fylla i oändliga enkäter

Många bedragare använder helt enkelt löftet om gratissnurr och mynt för att locka in dig och sedan sätta dig i en oändlig loop av tortyr med att fylla i enkäter. Nej, det finns ingen Coin Master-generator i slutet av regnbågen. De har lurat dig att fylla i deras webbenkäter så att de kan tjäna pengar på vart och ett av sina offer.

Om du upptäcker att du fyller i formulär bara för att komma till en fil har vi dåliga nyheter för dig: filen du letar efter finns inte här. Inget legitimt programvaruförråd tvingar dig att fylla i en enkät innan du får ladda ner deras filer. Det finns inte mycket du kan göra här förutom att anteckna webbplatsens namn och undvika den i framtiden.

Håll utkik efter skumma YouTube-videor

Det finns otaliga videor på YouTube om Coin Master-hacks, men nästan alla leder till samma skumma webbplatser eller irriterande undersökningar. Missförstå oss inte, hacks för Coin Master finns definitivt, och det är vad de visar dig i sina videor. Men det är inte vad du hittar i länken i beskrivningen.

Ofta innehåller länkarna i beskrivningen av dessa YouTube-videor virus, trojaner och annan skadlig kod som kan förstöra din dator och förstöra din telefon.

De utvecklare som skapar Coin Master-generatorn (och andra liknande hacks) vill faktiskt inte att folk ska använda deras programvara. De vill bara väcka ditt intresse så att de kan hitta ett sätt att tjäna pengar på dig, oavsett om det innebär att de låter dig fylla i formulär eller stjäl dina privata uppgifter.

Kräver att du rootar eller jailbreakar din telefon

Vi har redan talat om hur bedragare använder dessa verktyg för att lura människor att fylla i enkäter och ge dem sina privata uppgifter. I sådana fall fanns det aldrig något fusk eller hack från början – när de väl har fått vad de vill ha av dig går du därifrån tomhänt och känner dig som en idiot. Men om du kan tro det finns det en annan typ av Coin Master-generatorbedrägeri som är ännu mer ondskefull: de som ber dig att rota eller jailbreaka din telefon.

Ibland hittar du en länk till ett hack som faktiskt laddas ner. Det ber dig inte att fylla i en enkät eller ge bort privata uppgifter först, utan det är en enkel klick- och nedladdningsprocess. Men när du väl installerar appen i länken kommer du att upptäcka att den ber om rootbehörighet till din enhet.

Rooting (eller jailbreaking om du har en Apple-enhet) ger dina appar tillgång till administrativa behörigheter på låg nivå som vanligtvis är dolda för vanliga användare. Genom att roota din telefon och ge okända appar dessa behörigheter ger du dem tillgång till att göra vad de vill med din telefon. Det innebär att dessa “hackare” kan få tillgång till din kamera, stjäla dina kontakter och många fler skändliga saker.

Coin Master Generator
Coin Master Generator

För att göra saken ännu värre, många gånger fungerar dessa “hacks” och “generatorer” med root-åtkomst inte ens! De kommer inte att ge dig de snurr och mynt du ville ha – det var det du riskerade allt detta för från början!

Dessa tecken gäller för all inofficiell programvara på internet, inte bara Coin Master, så kom ihåg den här listan när du letar efter spelverktyg. Vi vill aldrig se någon annan spelare falla offer för skadlig kod och identitetsstöld.